Family Support

16 posts

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/updateLaatsteKwartaal2019">Hoe is het bij de vereniging

De vereniging is bezig met een hoop belangrijke en leuke (hopen wij) zaken en minder leuke maar noodzakelijke zaken voor de families in een bijzonder 2019

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/jannekeQuintus">Donatie door Quintus, dispuut Tomboy.

Een mooie actie van Janneke voor onze vereniging, dank je wel

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/blogConf2019nl/steunOmTeKomen">We vinden het belangrijk dat jullie kunnen komen

De vereniging Cornelia de lange syndroom vindt het belangrijk dat families naar de conferentie kunnen komen. Daarom een steuntje in de rug.

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/blogConf2019nl/conferentieDuur">Is de conferentie (te) duur?

We krijgen reacties dat het best duur is om de wereld conferentie in Duitsland, mede georganiseerd door de Nederlandse vereniging, te bezoeken.

Hier wat meer informatie, wat krijg je voor dat geld...

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/blogConf2019nl/erWordtgewerktachterdeschermen">Er wordt gewerkt achter de schermen

Achter de schermen gaan de voorbereidingen door. Het wetenschappelijk advies team (SAC) onder leiding van dr. Sylvia Huisman, dr. Frank Kaiser en Orthopedagoog Paul Mulder heeft hard gewerkt aan een interessant inhoudelijk programma. De officiële uitnodigingen naar de sprekers zijn de deur uit. Jullie horen spoedig meer over de programmering.

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/alIngeschreven">Al ingeschreven?

Over ruim een half jaar is het zover. De 10e keer een Wereld Congres CdLS. Dit keer voor ons een bijzondere, omdat het zo dichtbij is en we deel uitmaken van het organiserend comité. 

Uitnodiging.

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/Cdls%20en%20het%20naar%20school%20toe%20gaan">Cdls en het passend onderwijs

Passend onderwijs, je CdLS peuter naar de 'gewone' school, kan dat? Lees de eerste ervaringen van Mirte (CdLS). Een verhaal met hindernissen maar met veel positieve energie en een prachtige aanpak.

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/kerst2018Voorzitter">Kerst en vooruitblik 2019

Wat overpeinzing rond Kerst en vooruitkijken naar 2019

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/patientRegistry">Ervaringsgegevens van patiënten optimaal benutten

WaihonaPedia is sinds kort mooi vermeld op een nieuwe site voor communities die iets willen doen aan kennis ontwikkeling.

https://www.cdlsworld.org/xwiki/bin/view/BlogNL/onderwijsNodig">Onderwijs mogelijkheden zijn nodig

Actie om op te komen voor passend onderwijs

Tags:
Created by Gerritjan Koekkoek on 2013/12/04 09:49

About the website contents

All of the information contained within these questions and answers is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know, contact see below.