Hoe is het bij de vereniging

Hoe is het bij de verenigingDe vereniging is bezig met een hoop belangrijke en leuke (hopen wij) zaken en minder leuke maar noodzakelijke zaken voor de families;

  • We hebben de wereld conferentie mede georganiseerd en dit was een geweldig succes, binnenkort hopen we een foto impressie beschikbaar te stelen via onze site. Kjell van der Meer (broer van Finn) neemt hier het voortouw
  • Een nieuw boek over CdLS als opvolger van het 'samen-op-pad' boek, Mieke legt hier de laatste hand aan, mogelijk een leuk kerst cadeau.
  • Het uitbesteden van secretariaat en boekhouding lukt niet zo best, we zijn dit aan het terugdraaien en zoeken naar een betere oplossing
  • We hebben een prachtig stuk informatie over CdLS gekregen dat nu nog alleen in het engels is, zodra de eind afrekening van de wereldconferentie is afgerond kijken of we dat in 2019 nog kunnen opstarten. Het betreft > 30 pagina's van door internationale experts uit meer dan 10 landen opgestelde en overeen gekomen zaken die zij weten over cdls. We doen dit in samenwerking met de stichting Waihonapedia.
  • We hebben een databank van meest gestelde vragen (meer dan 300 antwoorden) die we graag beter toegankelijk willen maken, ook dit doen we in samenwerking met de stichting WaihonaPedia.
  • Het bestuur zocht nog versterking, we zijn blij te melden dat Connie Vijverberg (tante van Olivier) wil proberen om ons te helpen, welkom Connie!

Dus we bruisen van de plannen en horen graag van jullie waar jullie belangstelling naar uit gaat.

Met vriendelijke groet

Het bestuur

together.png

About the website contents

All of the information contained within these questions and answers is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know, contact see below.

*#