Community

Laatste, maar super interessante Kans


 Beste leden,

Wil je meer te weten komen over het Cornelia de Lange syndroom en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied ontdekken? Dan hebben we een geweldige last-minute kans voor jou!

Veel interessante sprekers

De Vereniging Cornelia de Lange Syndroom nodigt jou uit om deel te nemen aan een studiereis naar de XVIII World Conference in Zaragoza, Spanje. Deze conferentie belooft een schat aan informatie en kansen voor iedereen die betrokken is bij het Cornelia de Lange syndroom.

Hier zijn enkele hoogtepunten van de conferentie:

Het beste van alles is dat deze reis inclusief is. Het omvat:

  • Vliegreis van Amsterdam naar Zaragoza.
  • Hotelkamers met ontbijt.
  • Inschrijfkosten voor de conferentie.
  • En het is volledig GRATIS voor leden van de Vereniging Cornelia de Lange Syndroom.

spanje1.jpg

spamje2.jpg

spanje3.jpg

We willen benadrukken dat dit een last-minute kans is, en we kunnen deze 5 plaatsen aanbieden tot 5 november. Daarna is de kans voorbij!

We vertrekken op dinsdag 28 november vanaf Schiphol en keren terug op zondag 3 december. Deze reis biedt een geweldige gelegenheid om nieuwe kennis op te doen, in contact te komen met experts en om te genieten van de warmte en schoonheid van Zaragoza.

Als jouw geliefde met het Cornelia de Lange syndroom reist, is er zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationaal onderzoek. Deelname is niet verplicht, maar het kan een waardevolle ervaring zijn.

Mis deze unieke last-minute kans niet om meer te weten te komen over het Cornelia de Lange syndroom en om deel uit te maken van een gemeenschap die streeft naar beter begrip en ondersteuning.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van degenen met het Cornelia de Lange syndroom. We hopen je te verwelkomen in Zaragoza!

Meld je aan via dit mailadres

Meld je aan VOOR 5 November!

Met vriendelijke groet,

 

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2023/10/25 12:37
Created by Gerritjan Koekkoek on 2023/10/25 12:09

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org