Community

CdLS Ontmoetingsdag  2021 komt eraan!!


Na de ontmoetingsdag in 2018 hebben we elkaar niet meer kunnen ontmoeten in bescheiden ontspannen sferen. Degene die in 2019 naar de wereldconferentie in Duitsland zijn gekomen hebben het internationale karakter van ontmoetingen nog kunnen ervaren, met lezingen en tussendoor ontmoetingen, maar dat was toch anders.

We hebben niet kunnen voorzien dat door Corona het zo lang zou duren voor er nu toch weer een familiedag kan worden gerealiseerd. 

DUS  zaterdag 16 oktober 2021 is het zover !!

familiedagCdLS.png

Ons bestuur heeft een moeilijke noot moeten kraken. In het voorjaar zag de horizon er zeer optimistisch uit en leek de pandemie onder controle te komen. Helaas bleek het virus hardnekkiger dan gedacht.

Kunnen we onder deze omstandigheden de CdLS community uitnodigen om elkaar te ontmoeten?

Wij denken dat het weer kan en ook dat we er aan toe zijn

We hebben een locatie gezocht die het beste voorstel had om elkaar veilig te kunnen ontmoeten met ook veel mogelijkheden om buiten te zitten (mits het weer het toestaat).

Ook is inmiddels bekend dat CdLS geen aandoening is die zelf een hoger risico geeft, hoewel er aspecten zijn rond de luchtwegen die tot voorzichtigheid leiden. De vaccinaties werken goed.

Voor wie?

We willen jullie graag ontmoeten in St Michielsgestel in conferentieoord de Ruwenberg, waar we het voor iedereen een mooie dag willen maken: de CdL kinderen zelf, hun vaders, moeders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, opa's, oma's, en allen die zich via de CdL kinderen en ouders welkom mogen heten. 

Ook nodigen we de experts uit, bijvoorbeeld van het Cornelia de Lange expertise centrum, o.a. Sylvia Huisman;  kort zullen we vanuit de vereniging uitleg geven over de meerwaarde van de samenwerkingen via onze site om wereldwijd informatie te kunnen bundelen om verdere stappen in kennis te kunnen zetten waar we jullie hulp bij nodig hebben. Ook in ontmoetingen met elkaar komen we wellicht tot nieuwe uitdagingen voor een volgend onderzoek mogelijk naar toe zal gaan naar jullie uitdagingen. 

Maar vooral het weer 'ont'moeten van elkaar, verwonderen en informatie uitwisselen, banden ophalen en zo samen er weer een mooie dag van maken.

Waar en wanneer

Lees meer over deze bijeenkomst en hier kun je je ook aanmelden. (klik door op de Ruwenberg voor een route beschrijving)

ruwenberg.png

Hotel, conferentie centrum de Ruwenberg is prachtig gelegen in het Dommel dal te sint Michielsgestel, vlak bij 's-Hertogenbosch! Dat ligt mooi centraal in Nederland en beschikt over uitgebreide parkeer mogelijkheden, is goed toegankelijk met rolstoel en heeft grote ruimtes zodat wij de afstand kunnen bewaren

We hebben zaterdag 16 Oktober vanaf 10:00 uur een flinke ruimte voor onze groep gereserveerd.

Kosten?

Geen!
Wij vinden het belangrijk dat mensen rond CdLS elkaar kunnen ontmoeten, lid of geen lid van vereniging, iedereen is welkom.
Natuurlijk stellen we het op prijs als bezoekers ook lid worden, dit is echter vrijblijvend.

Wel is het verplicht om je aan te melden, in verband met COVID, in verband met de organisatie en in verband met dat we bij onbekenden een motivatie willen hebben. Je krijgt van ons een bevestiging dat je welkom bent en alleen met die bevestiging kun je binnenkomen.

Om weer in de sfeer te komen...
Sinds kort kun je de foto-impressies van onze bijeenkomsten terugkijken op deze site

Op deze pagina zie je waar je aan mee kunt doen, wat er gepland staat maar ook wat er is geweest.
Op de bijeenkomsten die reeds zijn geweest staat een knop (indien foto's beschikbaar) Beleef het weer mee...

Connie Vijverberg

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2023/07/04 18:41
Created by Connie Vijverberg on 2021/06/13 18:48

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org