Nieuw boek CdLS – Samen op weg

Nieuw boek CdLS – Samen op wegHet is zover. Ons nieuwe boek “Samen op weg” is te verkrijgen. 

De ervaringen en foto’s van heel veel mensen – ouders, grootouders, broers en zussen – maken van deze nieuwe “Samen op weg” een echte wegwijzer. Bedoeld om nieuwe families zich thuis te laten voelen. Weten dat je niet alleen bent. Dat er mensen zijn die al een stapje verder zijn op de weg en die je graag deelgenoot maken.

Het is vooral een heel mooi boekje geworden. 

Wil je het hebben voor jezelf, voor je familie, je vrienden, de mensen van school, van het dagcentrum, de fysiotherapeut of jullie dokter? 

Laat weten hoeveel boekjes we je kunnen sturen. Het eerste boekje is gratis voor leden, extra boekjes kosten 5,-. Ook rekenen we de verzendkosten. Mail je postadres en het aantal exemplaren dat je wilt ontvangen naar wim@cdlsworld.org

De omslag van het nieuwe boek

Trots en met vriendelijk groet;
Mieke van Leeuwen, Marloes Nijkamp, Connie Vijverberg, Sylvia Huisman, Wim Scharphof en Gerritjan Koekkoek  
(behalve Mieke zijn bovenstaande mensen zijn de bestuursleden van de vereniging Cornelia de Lange syndroom en Mieke heeft als vrijwilliger veel tijd in dit boek gestoken waarvoor wij haar hartelijk dank zeggen) 

About the website contents

All of the information contained within these questions and answers is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know, contact see below.

*#