Community

Algemene leden vergadering 2022


Graag willen wij als bestuur onze jaarverslagen van de afgelopen (COVID) jaren aan jullie voorleggen. Ook willen wij van onze leden vernemen of jullie instemmen met het door ons gevoerde (financiële) beleid en welke suggesties jullie hebben voor de toekomst?

Gezien de ervaringen die velen van jullie inmiddels hebben met een vergadering via video-vergaderen is ons voorstel om dat deze Algemene Leden Vergadering (ALV) als video-overleg te organiseren. Laat weten of jullie kunnen meedoen? Of als je bezwaren hebt tegen deze vorm van ALV vernemen wij dat ook graag.

In het verleden hebben wij de ALV vaak gecombineerd met onze jaarlijkse familie dag, echter was dit praktisch gezien niet erg fijn voor de bestuursleden omdat zij ook meestal hun familie meenemen en, zoals jullie invoelen, onze familieleden niet heel erg zitten te wachten op een vergadering als deze. Vandaar dat wij willen voorstellen om de ALV vanaf nu (2022) via video-vergadering te gaan doen.

Tijdens de ALV bespreken we onder andere:

Ons jaarverslag van 2019, 2020 en 2021 (klik op deze link)
Onze financiele jaarverslagen van 2019 , 2020 en 2021

De voorgenomen activiteiten die we elk jaar organiseren willen we graag mondeling met jullie afstemmen

Vereniging Cornelia de Lange syndroom, algemene Leden vergadering (ALV)

Je kunt je inschrijven via deze link

 

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2023/07/04 18:25
Created by Gerritjan Koekkoek on 2022/06/13 11:20

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org