Community

Uitnodiging Symposium over leren en ontwikkelen


Onze kinderen ontwikkelen zich iedere dag en overal. Cornelia de lange en Rett syndroom hebben veel gemeenschappelijke thema's. Hoe denkt men vanuit RETT over ontwikkeling en ontwikkelings mogelijkheden? En wat kunnen wij daarvan leren?

Daarom bevelen we het onderstaande symposium op 3 november van harte aan!

Educatie

Educatie is er iedere dag en overal. Juist bij kinderen en volwassenen met Rett niet alleen in de schoolbanken. Wij willen handvatten bieden om op een laagdrempelige manier jouw kind te prikkelen en uit te dagen. Dit kan door fysiek onderwijs op een school, maar ook door thuis of op een woonplek spelenderwijs samen te leren. Je kunt met kleine stapjes, al dan niet met behulp van een spraakcomputer, de zelfbeschikking vergroten en dit is enorm waardevol. Welke leeftijd je ook hebt.

Programma

Er zullen veel (internationale) sprekers aanwezig zijn op dit symposium.
Dit is het voorlopige programma. We zijn trots dat we zoveel verschillende kanten van educatie en ontwikkeling kunnen belichten op deze dag.

Locatie

De Landgoederij, Bunnik.

Kosten

Voor ouders, verwanten, PGB-ers: € 40,- p.p.
Voor zorgprofessionals: € 100,- p.p.
Een kaartje is inclusief eten/drinken, parkeren of vervoer met pendelbus van/naar het NS station Bunnik en locatie De Landgoederij.

Wil jij ook graag dit symposium bijwonen op 3 november 2023?

Meld je dan hier aan!

of stuur een email naar info@rett.nl met jouw belangstelling.

Shar Anastacia

Posted by

Page history
Last modified by Shar Anastacia on 2023/10/02 13:24
Created by Shar Anastacia on 2023/09/27 14:03

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org