Community

consults


Op de wereld-conferentie, komende augustus, is er de unieke mogelijkheid voor een persoonlijke consultatie. Wat betekend dit?

Gedurende de conferentie zijn er veel van de beste experts ter wereld op één plek aanwezig. We bieden jullie de mogelijkheid om afspraken met hen te maken. Dit noemen we 1 op 1 consultaties.

1:1 consultatie

Een voorbeeld

Stel dat jullie komen en jullie hebben vragen over welk school-niveau en welke communicatie het meest geschikt is voor jullie kind?

Normaliter is het een uitdaging om experts te vinden met voldoende kennis over het Cornelia de lange syndroom. Op de conferentie zijn er echter experts welke op basis van jullie diagnose het beste kunnen inschatten wat de ontwikkelingen mogelijkheden van jullie kind zijn.

  • Dus boek je een consult met de 'ontwikkelings-niveau expert'

Ook kun je bijvoorbeeld een 'profiel' consultatie boeken om te spreken over 'sociale vaardigheden' van jullie kind en waar je met CdLS dan op moet letten.

  • Dus boek je een consult met de 'gedragsdeskundige expert met sociale vaardigheden kennis'

Dan wordt het interresant om communicatie vaardigheden te toetsen

  • Dus boek je een consult met de communicatie deskundige

Tenslotte wil je dan weten welke school hier bij zou passen

  • Dus boek je een consult met de deskundige op het gebied van school mogelijkheden.

Hoe doe je dat

Je geeft je op om de familie conferentie te bezoeken, bij voorkeur neem je jullie CdLS kind mee. Je geeft je CdLS kind op voor het CdLS zorg programma zodat jullie de meest interessante conferentie discussies kunnen meemaken. 

Bij aankomst kun je op basis van de lijst met experts al uitzoeken met wie je graag wilt overleggen in een persoonlijk consult.

Een consult vindt plaats in een kamer met meestal 2 experts en jullie alleen, waardoor je echt een privé consult hebt.

Verwachtingen

Natuurlijk zal er veel behoefte zijn aan deze consultaties en zullen we waarschijnlijk een beperkte tijd per gesprek moeten instellen.

Probeer je dan ook voor te bereiden door die vragen te stellen en met de antwoorden je thuis de goede vragen aan je lokale experts kunt stellen. Natuurlijk krijg je contact gegevens mee zodat je thuis via de website ook nog verdere vragen aan onze experts (vraag het de expert) kunt stellen.

Maak gebruik van onze experts

In augustus heb je de unieke kans om de experts op CDLS te ontmoeten en die vraag te stellen die jullie verder helpt.

Denk ook aan de zaken waar jullie nog niet aan hebben gedacht, vraag gerust aan de expert waar jullie aan zouden kunnen denken...