Meetings

Ontmoetingsdag 2022

You can join!
Vereniging Cornelia de Lange syndroom
1 supporter

   

Op zaterdag 1 oktober is het zo ver!
De CDLS ontmoetingsdag op een prachtige locatie verzorgd door G spirit. Natuurlijk goed toegankelijk voor rolstoelen en buggy's.

Jullie zijn welkom vanaf 10:00 uur voor een lekker kopje koffie of thee om er samen met ons een leuke dag van te maken vol met verassende activiteiten.

De organisatie voor de ontmoetingsdag is in volle gang, met de bedoeling het voor iedereen een waardevolle dag van te maken in een prachtige bosrijke omgeving.

Families, verzorgers, broers, zussen, oma's, opa's, ooms, tantes, vrienden en andere betrokkenen willen we allemaal verwelkomen. Deze dag leent zich ook goed om verzorgers/PGB-ers mee te nemen als introducé, waarbij je als ouder je ook wat meer tijd hebt voor ontmoetingen en zo ontzorgd te zijn.

Het programma is als volgt:

Voor CdLS parallel programma
10:00 – 11:00ontvangst met koffie en thee in de grote ruimte
11:00 – 12:30‘hoe is het met’ waar families hun verhalen en beelden kunnen delen voor het publiek.Activiteiten (zie hieronder) voor de meegereisden die iets anders willen
13:00aanvang BBQ lunch/buffet
14:00 - 16:00voor liefhebbers deelname aan de activiteiten of bijpraten op terras
16:00 – 16:30afscheid met kleine snack

Het activiteiten programma met sport en spel door G-spirit start om 11:00 in meerdere ronden.

Deze vinden plaats rondom op het terrein. Graffiti, arrow battle, groot 3 op een rij, groot memorie,  waterpistolen, droomschilderij, vossenjacht, disco etc. Het terrein heeft een voetbal-, trefbalveld, tafeltennistafel en een springkussen. De omgeving met bos en een zandvlakte leent zich voor veel verscheidenheid in sport en spel en meestal hebben we zonnig weer!

Je ziet het, er is van alles mogelijk, maar natuurlijk passen we ons aan aan jullie belangstelling.

Wij hopen jullie daar te zien!
Bestuur van de vereniging en team van G-Spirit    Every person is unique!
    The value of a smile!
    The power of Love!

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org