Ontmoetingsdagen


De Ontmoetingsdagen zijn een prachtige gelegenheid om andere families en hun vrienden te ontmoeten en verhalen, bronnen en informatie uit te wisselen. Elk jaar organiseert de vereniging minimaal één Ontmoetingsdag op een mooie plek in Nederland of België. Zoveel mogelijk is (zijn) een lid (leden) van onze adviesraad of het bestuur aanwezig om met de jullie te overleggen.

De ontmoetingsdagen zijn alleen toegankelijk op uitnodiging (je ontvangt een uitnodiging) en deze uitnodigingen gaan naar al onze leden. De toegang is dan gratis en elk lid mag zijn gezin en introducees meenemen. Hetzelfde geld voor leden van onze adviesraad.

Mensen die het eens willen meemaken kunnen eenmalig als (nog) niet lid een verzoek doen om te mogen komen. Mogelijk kan dit jullie overtuigen om lid te worden en in ieder geval geeft het eenieder (bijvoorbeeld studenten) een kans om op een andere manier over ons syndroom te leren.

Our Volunteers and Supporters...

Lid van de SAC

PHD. Kerstin Wendt

Adviseur

Prof. Dr. Saskia Damen

SAC member

Dr. Paul Mulder

penningmeester

Gerrit Koudenburg

Bestuurslid informatie

Marloes Nijkamp - Sand

Member of SAC

Dr. Leonie Menke

Contacten België

Pascal Moeyaert

Bestuurslid ontmoetingen

Connie Vijverberg

Supporter

Support Vereniging Shar Anastacia

Medical Director

Dr. Sylvia Huisman

Voorzitter

Gerritjan Koekkoek

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org