Community

Donatie door Quintus, dispuut Tomboy.


Hoi allemaal!!

Mijn naam is Janneke en voor wie mij nog niet kent, ik ben de zus van Pieter! 

Ik zit bij een studentenvereniging in Leiden genaamd Quintus bij het dispuut Tomboy. 

Studenten vereniging Quintus, het dispuut Tomboy

Elk jaar mogen wij een mooi doel uitkiezen om een donatie aan te geven. Dit jaar heb ik een inbreng mogen doen en ik wilde heel graag dat het naar de vereniging Cornelia de Lange Syndroom zou gaan. 

Ik gaf als argument dat de familiedag altijd een fantastische dag is. Je kan iedereen weer een keer zien, verhalen en ervaringen met elkaar delen en lekker spelen en ontspannen. Ik vind deze dag belangrijk omdat we van elkaar kunnen leren op deze dag. Echter is dit niet de enige reden. Er wordt altijd heel veel georganiseerd voor de kinderen met CDLS en ook voor alle broertjes en zusjes die mee komen. Zo vinden we bij elkaar ontspanning en steun. Persoonlijk heb ik altijd veel gehad aan die ene dag in september en vind dan ook zeker dat deze dag moet blijven bestaan. Ik ben dan ook zeer enthousiast dat iedereen in mijn dispuut het met mij eens is en kan dan ook met veel trots zeggen dat onze donatie dit jaar naar vereniging CDLS gaat. 

Ik vind het fantastisch dat er dit jaar in Augustus nu 2 fantastische dagen georganiseerd worden waar iedereen weer bij kan zijn.

Veel liefs,

Janneke en haar broer Pieter

Van een hele trotse zus,

Janneke Hogendoorn

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org