Community

Herdenkingsdag 2023


 

Beste families, 

Elk jaar op 12 februari, internationale CdLS-herdenkingsdag, komt de CdLS-gemeenschap 'samen' om dierbaren die zijn overleden te herdenken.

 
"Net als bij zijn geboorte en op verschillende momenten tijdens zijn leven, brachten Michaels dood en alle daarmee samenhangende aspecten ons gezin in een emotionele achtbaan. Hoewel ik van nature verlegen ben, vond ik dat de beste manier om ermee om te gaan was om te proberen moedig te zijn en steun te zoeken. Het einde was niet anders. Het eenvoudig kunnen delen van de gebeurtenissen via telefoon of e-mail bracht kracht en steun van familie, vrienden en ook de online CdLS communities."

uit "When Angels Take Flight: The Loss of a Loved One with Cornelia de Lange Syndrome

We willen jullie dierbare herdenken in een speciale video ter nagedachtenis aan hen die ons zijn ontvallen. 

Als jullie willen deelnemen, stuur dan vóór 20 januari een foto van jullie dierbare met voor- en achternaam, geboortedatum en datum van overlijden naar gnadeau@CdLSusa.org. Als jullie in de voorgaande jaren hebben deelgenomen en de foto van jullie dierbare willen vervangen, zijn wij graag bereid de wijzigingen aan te brengen.

De vereniging Cornelia de Lange syndroom voor mensen uit Nederland en België werkt graag samen met haar zuster organisatie uit de USA. De film met daarin de foto's en de verstrekte informatie zal worden gemaakt door de CdLS USA Foundation en wij zullen hem mogen delen op onze website en in onze sociale media!

De video wordt gedeeld met onze hele gemeenschap en geplaatst op onze social media accounts (waaronder YouTube) en onze website(s).

Bedankt dat jullie een belangrijk deel uitmaken van onze community, en zoals altijd zijn wij er voor jullie.

 

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2023/07/04 18:19
Created by Gerritjan Koekkoek on 2023/01/19 10:12

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org